O klubu  
     Trenéři  
     Reprezentace KPK  
     Nejúspěšnější cvičenci  
     Výsledky KPK  
     Fotky
     Videa
     Nábor nových cvičenců

DOJO Tábor DOJO Sedlčany

Speciální programy:




Aby záda nebolela
www.zdrava-zada-tabor.cz



:: Karate-P-Klub Tábor ::

27. letní škola karate v Třeboni
9. – 16. července 2016


Druhý červencový týden byl v duchu naší tradiční již 27. letní školy karate v jihočeské Třeboni. Ze všech oddílů Karate-P-Klubu a Tsunami se tam sjelo na 80 karatistů. 

Klasicky probíhaly tři tréninkové jednotky denně. Ranní trénink zaměřený na výuku kata (sestav), a pak dopolední a odpolední trénink, který kromě nácviku kata, kihon a kumite čítal i rehabilitační a posilovací metody nejen s vahou vlastního těla, ale také s velkými míči a Bosu. 

Děti si pobyt skvěle užívaly. Měly zajištěn maximální komfort, stravu 3x denně a bohatý program. Kromě krásného prostředí sportkempu Doubí také zažily vodní bitvu na Opatovickém rybníku, soutěž ve střelbě ze vzduchovky, výlet ke Schwarzenberské hrobce a do města Třeboně po hrázi, soutěž s šipkami, diskotéku s balónkovou bitvou, soutěž v kata, grilování špěkáčků a samozřejmě každovečerní promítání pohádek a filmů s tematikou bojových umění. Dospělí se zase dozvěděli o SM systému (stabilita-mobilita páteře), který pan Josef Pěknic celoročně vyučuje v Táboře. Jde o metodu, která ozdravuje naše záda a pomáhá od bolesti zad stejně jako jí předcházet.

Ve čtvrtek se konaly zkoušky na stupně technické vyspělosti, které po tvrdém a intenzivním tréninku úspěšně absolvovalo na 30 mladých a dospělých karateků. Pak už byl prostor pro oslavu získaných pásů. Všichni účastníci se značně zlepšili a objevili dosud nepoznané. Na letní škole samozřejmě intenzivně nacvičí to, co jinak trénují 7 týdnů, pokud trénují pravidelně. Zlepšení tedy zákonitě musí být znát. 

Již teď se těšíme na další letní školu, která nás čeká 8. - 15. července 2017!

Iveta Pěknicová
Trenérka KPK Tábor 

 

Foto z akce ...>>>

Akce Členové Foto
DOJO Tábor
Akce klubu - semináře:
03.05.2024 Propozice České Budějovice
08.06.2024 Propozice Tábor
Videa .. >>>

Kde nás najdete:
Karate - P - Klub Tábor
Josef Pěknic  / 5.DAN
Mezinárodní instruktor JKA Karate
tel: 777 566 440
peknic@karate-tabor.cz

msmt
Sponzoři
Simopt
Nej.cz
Ambrozia